נפיחות בכף הרגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/12/2012 | 08:41 | מאת: ולריה

שלום! לפני 5 חודשים הייתי בחו''ל,אחרי יומיים עמוסים (הליכות)ואחרי הטיסה התנפחה לי את כף הרגל השמולי. בהתחלה הנפיחות הייתה קלה בצד החיצוני של ,אחר כך התפשטה לקרסול. בלילה נפיחות יורדת ,אך לא עד הסוף. אין כאבים. עשיתי דופלקס -תקין. מיפוי עצמות -תקין. אולטרסאונד - תקין. מה זה יכול להיות? אם זה בעיית וורידים? בברכה, ולריה

שלום לך על מנת לדעת האם קיימת בעיית וורידים כגורם לנפיחות צריך לבצע סונר רגלים עם דופלר לא רק לוורידים העקריים אלה גם לענפיהם. וורידים בהחלט עלולים להיות גורם לנפיחות ברגלים וניתן לטפל בהם באופן יעיל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם