ורד בולט במצח בצד ימין לכיוון הרקה עם הופעה בולטת

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/11/2012 | 00:27 | מאת: בטינה

שלום רב, מזה כחודש לערך בולט הוריד במצח בצד ימין לכיוון הרקה אני סובלת מלחץ דם גבוה כ10 שנים אבל מאוזנת, עם אוקסאר רגיל ערב ופלוס בוקר מאד מקפידה ושומרת. מאד מדאיגה אותי התופעהכי כואב לי שאני נוגעת לעיתים הוריד הנפיחות נרגעת אבל לפני כיומיים שוב חזה התופעה המוזרה...אבקש עצה מקווה חלילה שזה לא תסמין מקדים כלשהו אנא עצתך תודה בטינה

שלום ממליץ שתעברי בדיקת דם כולל שקיעת דם ובמקביל תיבדקי אצל רופא המשפחה שינחה אותך לגבי צורך בהמשך בירור במידה וימצא לנכון.

מנהל פורום ורידים וכלי דם