כאבים ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/11/2012 | 16:45 | מאת: ג

שלום רב, אני בחורה בת 33, בריאה בד"כ, לא מעשנת, לא נוטלת גלולות ובעלת משקל תקין. בשבוע האחרון הופיעו לי כאבים בירך ימין, שלוו טיפה בקשיים בהליכה על אותה הרגל ויחד עם זה כאבים בגב תחתון. יש לציין שבעבודתי אני עומדת הרבה שעות ביום. בדיקות דם שעשיתי יצאו תקינות לחלוטין כולל בדיקת קרישת הדם. רציתי לשאול אם יש סיבה לדאגה, או שאני יכולה להיות רגועה...תודה מראש

שלום לך ממליץ שתפני לבדיקת רופא אורטופד של עמוד שדרה תחתון. בכל מקרה, לפי תאורך לא נראה שיש בעיה מדאיגה אך בכל זאת ממליץ לבדוק.

מנהל פורום ורידים וכלי דם