כיב ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/11/2012 | 00:49 | מאת: חוה

שלום שמי חוה אמא שלי עברה תאונת דרכים ושברה את שוק רגל שמאל ועברה ניתוח עם פלנטינה. היא נמצאת כיום בשמואל הרופא בשיקום פיזוטרפיה. היא לא סוכרתית ועשו לה בדיקת דופלר והכל תקין. הכיב שלה גדול עם זיהום אדום מסביב נפוח וכואב מאוד... היא מטופלת באנטביוטיקה אוגמנטין ובמישחות עם חבישות ואין שיפור.... מאז חודשיים.... אני יודעת שהפורום עוסק בבעיות בורידים אבל זה הפורום היחיד שמצאתי שעוזר בבעיות כיב ברגל ואשמח לקבל תשובה ממך על המשך טיפול והמלצות לאן לפנות. אני נואשת.... אשמח לקבל תשובה מהירה בתודה בראש חוה ןהסלולרי שלי הוא: 052-3387347 נ.ב: היא סובלת מלחץ דם גבוה

שלום לך אם הכיב מהקרסול ומעלה לכיוון השוק ממליץ שתעבור דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת וורידים. זו בדיקה שצריכה להתבצע בעמידה או בישיבה עם רגלים פשוטות למטה . אם אכן יש בעיה, ניתן לטפל ובכך לעזור לריפוי הכיב.

מנהל פורום ורידים וכלי דם