נתוח אנדו וסקולרי של האורטה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/10/2012 | 20:57 | מאת: הדר

שלו רב אבי עבר נתוח ביום רביעי האחרון 10/10 לאחר אנוריזמה של 6.8 ס"מ ביומיים הראשונים היה תקין מבחינת חום מאתמול פתח חום של 38.5 בערב והיום בערב 38.2 מה הסיכויים שיש זיהום בשתל? האם זה נורציל החום ? בברכה הדר

שלום חום לאחר ניתוח אנוריזמה אנדווסקולרי יחסית שכיח ואופייני ונובע פעמים רבות מהתגובה של הגוף לייצירת קריש באזור של שק האנוריזמה. במידה והחום לא ירד כעבור מס' ימים, אז יש לבצע בדיקות מתאימות בחשד לזיהום. כמובן שיש צורך לבדוק גם את צלקות הניתוח במפשעות לראות שאינן מזוהמות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם