האם בעיית כלי דם?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/09/2012 | 23:08 | מאת: מיקי

שלום רב, אני בת 29, סבלתי כ 5 שנים מכולסטרול גבוה ללא טיפול תרופתי כי רציתי הריון (אין ילדים) והפלתי 3 פעמי. םסובלת בשנה האחרונה מקפיצות שרירים - מעין "טיקים" בעיניים וטשטושי ראייה, ובאיזור שמתחת לצלעות,כאבים ולחצים בשכמות ובצוואר וצלילים של כמו נוזלים שמגיעים מתוך אחורי הצוואר שדי מלחיץ. במשך שנה רצתי בין לא מעט רופאים וכעת בהמלצת נוירולוג עשיתי בדיקה למחלת פברי שהבנתי שהיא מאוד נדירה.בבדיקות דם ולחץ דם כל פעם יש בעיה עד שמצליחים -אחיות תמיד מתקשות ומחוררות שוב ושוב ולחץ דם גם שוב ושוב... לא בדקו לי כלי דם בדקו כמעט כל דבר אחר - אורתופדי, ראומטולוגי, ופרופסור נוירולוג חושד בפברי, האםזה נשמע כמו כלי דם? תודה רבה לתשומת ליבך, ושבוע טוב, מיקי.

שלום נשמע שמדובר בבעיה המערבת את כל הגוף ולאו בהכרח כלי דם. יש צורך בריכוז הבירור על ידי רופא פנימאי נבון ומנוסה

מנהל פורום ורידים וכלי דם