עורקים סתומים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/09/2012 | 23:13 | מאת: rubi

שלום דוקטור דודה שלי מטופלת כשבוע במחלקת טיפול נמרץ באיכילוב. היא הזניחה כאב ברגל של כשבועיים והגיע לבית החולים שכף רגלה נפוחה מתברר כיהרבה עורקים בגופה סתומים והחליטו לעשות צינתור לאחר הצינתור מצב כף הרגל הידרדר, והחליטו לעשות ניתוח ופתחו את העורק הראשי, לאחר הניתוח נפתח הזרם בעורק הראשי אך לא הגיע דופק לגף הרגל . כרגע היא שוכבת עדיין בטיפול נמרץ כשכף רגלה כחולה ולא מוזרם לשם דם אנו עומדים במצב סטטי כי רופאיה אומרים שלא ניתן לנתח שוב וצריך לחכות ל "נס" שהתרופות שניתנות לה יזרימו את הדם לכף הרגל. האם יש לך עצה , הפנייה למומחה , משהו שאנו עוד יכולים לעשות ? תודה מראש

המצב שאתה מתאר אינו נשמע טוב. ממליץ לך להזמין מומחה בכיר ורב ניסיון מבית חולים אחר לייעוץ וחוות דעת נוספת על מנת שיתרשם האם ניתן לתקן את המצב.

מנהל פורום ורידים וכלי דם