dvt ברגל שמאל וימין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/09/2012 | 23:17 | מאת: שירה

לאחר הפלה בחודש שביעי קיבלתי לאחר שבועיים dvt ברגל ימין ולאחר חודש ברגל שמאל.לפי בדיקת דופלר וסיטי נמצא כי מהבטן עד כפות הרגליים יש סתימת ורידים.אני מטופלת בקלקסן 200 מ"ל ביום.וחובשת גרב אלסטית במשך 3 חודשים. האם יש טיפול אחר או צורך בצינתור?

שלום הטיפול שאת מתארת הוא המקובל במצבך. לעיתים שוקלים בבתי חולים מסויימים לבצע טיפול ממיס קרישים תחת צינתור אם עברו עד כ24 שעות מתחילת התלונות.

20/09/2012 | 11:07 | מאת: שירה

השוק הימנית עדין נפוחה וכואבת מעט.האם זה ישאר כך לעד. הרגל השנייה חזרה כמעט לכמו שהייתה. האם דיאטה תעזור לי במצבי?

20/09/2012 | 14:36 | מאת: שירה

האם אוכל לקבל ממך חוות דעת נוספת, איך קובעים אליך תור?

מנהל פורום ורידים וכלי דם