ורידים כחולים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/09/2012 | 12:04 | מאת: מירי

שלום בימים האחרונים שמתי לב לתופעה מדאיגה..שמחמירה מיום ליום רואים את הורידים הם לא בולטים אבל רוןאים כמו קווים כחולים כאלה לאורך הרגליים במיוחד בכפות הרגליים ובזרועות הידיים ובכף יד עצמה לא בגב כף היד.. ממש רואים את הורידים... מה זה יכול להיות ?

שלום לרוב אין לכך משמעות מדאיגה פרט לנושא האסטטי. בכל אופן, אם המצב מדאיג אותך תוכלי לפנות לבדיקת מומחה לכלי דם לבדיקה. שימי לב שלעיתים שינויים הורמונלים או גלולות עלולים להבליט וורידים קיימים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם