קריש בעיקבות טיסה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/09/2012 | 06:28 | מאת: טלי

חזרתי מטיסה אני בחורה מוגבלת מרותקת לכ"ג וסובלת מבצקות ברגליים מאז החזרה אני מרגישה חולי כללי עם בחילות חולשה ודופק מהיר 120 וזה לא מצב רגיל אצלי האם ייתכן שקריש מגיע ישר ללב או ריאה מבלי להצביע עם סימנים מוקדמים ברגליים כגון נפיחות יש לי רק כאב קל בשוק מאחורי הרגל תןדה לתשובתך טלי

שלום לך ישנו סיכון של הופעת קרישי דם בוורידי הרגל ובעקבות זאת תסחיף לריאות שיכול לגרום לתלונות שאת מציינת וזאת בשל טיסה ממושכת. ממליץ שתפני לחדר מיון שם ישקלו האם לבצע דופלקס וורידי רגלים בשאלה של פקקת בוורידים העמוקים וכן בדיקות מתאימות לשלול תסחיף לריאות כגון CT.

מנהל פורום ורידים וכלי דם