אפשרות טיסה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/08/2012 | 22:50 | מאת: ליאורה

אני בת 58.בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין בכל הפרמטרים.אין לי מחלות כרוניות.יש לי קשיים בהליכה ובדיקת דופלר עורקי רגליים הראתה בעית זרימה ברגל שמאל.דופלר צואר תקין.אני מטופלת באספירין(פעם ביום)ובאוקסופןרין(פעמיים ביום)ומתאמצת ללכת כל יום הליכת צעידה כחצי שעה למרות הכאבים. שאלתי היא:האם במצבי הנוכחי אני יכולה לטוס לארה"ב? תודה שרון ליאורה

שלום לך לא פירטת את חומרת הבעיה בעורקי רגל שמאל. בד''כ לא צריכה להיות באופן עקרוני בעיה עם טיסות, רק צריך לקחת בחשבון שבמטוס רמת החמצן נמוכה יותר מעל האדמה והרגל תקבל פחות חמצן אבל לפי תיאורך, לא צריכה להיות בעיה משמעותית אם כי על מנת לתת תשובה אמינה צריך בדיקה

מנהל פורום ורידים וכלי דם