דלקת+בצקת ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/08/2012 | 18:53 | מאת: נטע

שלום רב , לאחותי נקרעה הרצועה ברגל באיזור הקרסול ולאחר בדיקות רבות הביאו לה את הנעל/גבס הענקית הזאת לשים על הרגל . בעקבות תרופות וה' רק יודע לאחר כחצי שנה טיפול כרגע נוצרו ברגל דלקת בצקת ונוזלים (שהבנתי שבצקת זה בעצם נוזלים שנקרשו וניהיו לגוש) וכמובן הפנו אותה לאורטופד ולקחת אנטיביוטיקה . אני אישית נגד תרופות ואני לא שמחה בכלל שממלאים את אחותי באנטיביוטיקה . הייתי מאוד שמחה לדעת האם יש טיפול אלטרנטיבי שיכול לעזור לה ??? אשמח מאוד לתשובה בהקדם תודה רבה נטע .

שלום כמובן שיש צורך לבדוק את הרגל על מנת לתת תשובה אמינה. עקרונית ניתן לשפר בצקת ואגירת נוזלים באמצעות גרב אלסטי והגבהת הרגל בשכיבה כל שעתיים לחצי שעה מעל גבה החזה.

21/08/2012 | 18:10 | מאת: נטע

תודה רבה על התגובה !! האם אתה יכול להפנות אותנו לכוון אותי לרופא כדי לעשות את הבדיקה הנדרשת ?! כמובן שיש לנו את כל התיק הרפואי והמסקנות הרפואיות ה"רגילות" .

מנהל פורום ורידים וכלי דם