כאבים ובצקות ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/07/2012 | 23:16 | מאת: רנין

שלום אני בת 43ً אחרי שני DVT הראשון בשנת 1999 והשני ב 2011. אני מטופלת בקומדין, השמנת יתר מנסה להוריד במשקל ללא הצלחה. לחץ דם גבוהה ומטופלת ב llosartan plus . סובלת מכאבים בכף הרגל, קרסול, ובצד הפנימי של הרגל ובירך. יש גם בצקת שגדלה משמעותית אחרי כמה שעות של ישיבה עם הרגל למטה (במשרד). כמו כן יש לי נמנום באצבעות הרגליים והתכווצויות חזקות ומכאיבות במהלך הערב ובשינה. זה מאד מפריע לי ואיכות חיים שלי נמוכה..... רופה המשפחה אומר לי כי זה תוצאה מה DVT .האם תוכל לייעץ לי? לתשובתך אודה.

שלום ביותר ממחצית מהמקרים של פקקת בורידים העמוקים נוצר מצב של אי ספיקה כרונית בורידים שגורמת לתלונות שפירטת. ממליץ על גרב אלסטי עד הברך והגבהת רגלים בשכיבה , כמובן תשובה זו לא באה במקום בדיקת רופא מומחה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם