בצקות בקרסוליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/07/2012 | 20:03 | מאת: דונה

אני בת 30 , לא בהריון ולא לאחר לידות . בריאה בדרך כלל , לא נוטלת תרופות . לפני כחודש הופיעו בצקות בקרסוליים . הבצקות כואבות עד כדי כך שאני מתקשה לישון בלילות . מה הגורמים לבצקות בקרסוליים בבחורה צעירה? ואיזה בדיקות אני צריכה לעשות ? תודה

שלום לך הסיבות האפשריות לבצקת ברגלים א. אי ספיקת ורידים, ממליץ לבצע דופלקס ורידי רגלים בשאלה זו ב. אי ספיקת לב ימני - ממליץ לבצע אקו לב ג. בעיות חלבון בדם. ממליץ לבצע בדיקת דם. ד. בצקת מסיבה לימפטית. ממליץ להיבדק ע''י רופא מטפל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם