חשש לקריש בכלי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/06/2012 | 13:05 | מאת: ברכה

שלום רב , מזה כשבוע סובלת מאודם בהבט מדיאלי ורגישות בירך ימין .הייתי במיון בדיקות דם ואולטרא סאונד תקינות. לא היה חום. רופא המשפחה רשם אספירין 500 . הוא חושב שיתכן ויש קריש דם קטן בכלי דם שטחיים.קומפרסים קרים עוזרים מאד התחלתי אתמול.יש לי תחושה שהכאב משנה את מיקומו.האם אספירין במינון גבוהה סכנת הדימום גוברת? אני מתלבטת אם לקחת אספירין אודה על תשובה מהירה

שלום. לפי תיאורך אכן מדובר על טרומבופלביטיס שזה שילוב של קריש שטחי עם דלקת. לא מומלץ לקחת אספירין במינון גבוה אבל ניתן לשים משחות מסוג וולטרן וכדורים ממשפחת אדביל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם