כאבים בשוק ימין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/05/2012 | 13:48 | מאת: איילת

שלום,בת 32 ללא ילדים, לפני כשנה התפוצצו לי נימים בשוק רגל ימין שכאבו נורא , בעת עמידה /ישיבה וכו ..לאחר כמה זמן הכאב נעלם מעצמו. הרופא הפנה אותי בזמנו לדופלקס ורידים שנראה תקין, ללא עדות לפקקת או אי ספיקה. עתה , שנה לאח"כ חזרו שוה בכאבים רק הפעם יצאו ממש נימים גדולים וורידים באותה רגל והכאבים עזים יותר מפעם קודמת. הרופא אמר שאין מה לעשות מלבד גרב אלסטית . הפתרון הזה לא כ"כ נראה לי , אני בחורה צעירה קיץ וחם להסתובב עם גרב כל היום. האם יש טעם לעשות שוב דופלקס ? יכו להיות משהו השתנה בשנה הזו? לציין שלפני כ3 שנים בערך שברתי רגל שמאל ורגל ימין הכואבת התאמצה כי קפצתי עליה איזה חודש , האם יכול להיות קשר? מה הטיפול המומלץ ? אני אובדת עצות. (דרך אגב ד"ר פרידמן הפנה אותי אליך לשקול טיפול )

שלום לך ממליץ שתעברי בדיקה חוזרת של דופלקס על מנת לדעת האם יש אי ספיקת ורידים. רק בבדיקה רפואית יחד עם דופלקס ניתן לשאר את מקור הכאב.

מנהל פורום ורידים וכלי דם