דסקציות מרובות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/04/2012 | 18:53 | מאת: גיל

שלום רב, שאלתי בעבר על אמי שיש לה מחלת אהלרס דנלוס ויש לה כ-7 דסקציות והסתיידות באורטה הבטנית. וברצוני לשאול עוד שאלה: אמי מטפלת בילדה קטנה (בת חצי שנה -שנה ) ולעיתים אף נדרש להרים אותה (10 ק"ג) לפרקי זמן של רבע שעה. האם בהתחשב בעובדה כי לאמי קיימות דסקציות מרובות וכן הסתיידות על האורטה הדבר לא יכול להזיק לה?? האם מותר לה לעשות הליכות?

שלום כעיקרון לא צריכה להיות מניעה לבצע הפעולות הנ''ל אלה אם סובלת מלחץ דם גבוה שאינו מאוזן.

מנהל פורום ורידים וכלי דם