סימן כחול גדול עקב מכות יבשות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/04/2012 | 23:28 | מאת: עדי

שלום ד"ר, בשבוע שעבר למדתי לרכב על אופנים, ונוצר לי עקב כך סימן כחול ענק על כל החלק האחורי של שוק שמאל מפגיעה משלד האופנים כנראה, או מפגיעת הפדלים. החבורה הופיעה בהדרגה במשך כמה ימי לימוד, לא כואבת כל עוד לא מפעילים לחץ רב אבל נראית רע מאוד (הרבה כחול וסגול, וגדולה מאוד). אני בת 24 ללא בעיות ידועות של קרישת דם, למרות שסימנים כאלה אינם זרים לי. יש לך הערכה כמה זמן לוקח לחבורה שכזו להחלים? (חופשה באילת עוד שבועיים). האם יש תרופה כלשהי (גם תרופת סבתא!) שיכולה לעזור בהחלמה? תודה מראש!, עדי

שלום מדובר בשטף דם תת עורי שצפוי להיספג בהדרגה. קשה לחזות האם יעלם אבל מדובר בסיפור של 3-6 שב'.

מנהל פורום ורידים וכלי דם