תסחיף שומן

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/04/2012 | 19:38 | מאת: ירדן דג'ורנו

שלום . הופיע לי באזור העליון של המפשעה [ממש בקו החגורה] פצע אדום-סגול נפוח מאוד וכואב נורא המזכיר מעט חצקון, ניסיתי להתמודד איתו במשך מספר ימים ואחרי שלא יכלתי יותר וכל נגיעה הכאיבה בצורה קשה לחצתי עליו מעט הוא התפוצץ בלחץ גדול והשפריץ הרבה מאוד דם. לאחר כמה שניות שהדם זורם יצא מעין גוש לבן הנראה כמו שומן . האם יתכן שזהו תסחיף שומן באמת ? זה מסוכן ? מה עלי לעשות ?

יותר נשמע שמדובר בבלוטת חלב מזוהמת ולא בתסחיף שומן. פנה לבדיקת כירורג בקופ''ח אם אין שיפור במקום.

מנהל פורום ורידים וכלי דם