שאלה לגבי ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/04/2012 | 12:34 | מאת: אישה הרה

אני בהריון שני ובהריון הקודם הייתה לי דלקת מאד חריפה בורידים . אני בשבוע 12 והרופא המליץ ללכת עם הגרביונים האלסטיים. העיניין הוא שהרגליים נורא כואבות עם הגרביניונים ובילעדיהם וגם באיבר המין ניהה לי בצקת...מה לעשות?? האם הדלקת יכולה לחזור בצורה חריפה יותר?? האם הגרביונים גרמו לבצקת באיבר המין???? בתודה, אישה הרה מודאגת.

שלום בצקת באיבר המין עלולה להיגרם או מלחץ על ורידי האגן ע''י הרחם בשילוב עם הורמוני השליה שמרחיבים ורידים או מסיבה אחרת אותה יכול למצוא גינקולוג. לרוב גרביונים לא גורמים בצקת באיבר המין בזמן ההריון או שלא בהריון. דלקת ורידים עלולה לחזור כי הריון מעודד דלקות ורידים. ממליץ הן לשכב מידי פעם עם הגבהה לרגליים מעל גבה החזה כולל בלילה. ולטפל לאחר הלידה בורידים. יש טיפולים יעילים מאד

מנהל פורום ורידים וכלי דם