קרישיות יתר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/03/2012 | 17:49 | מאת: *****

שלום רב, מזה שנים שאני סובלת מתסמינים משונים כאב במפשעה כמן לחץ נפיחות בגב כפות הידיים הידיים מכחילות, הבטן נפוחה (נוזל באגן?) נשירת שיער ודקירות בכל הגוף כל הבדיקות ביצעתי הכל היה תקין פרט לשקיעת דעם חלבון c שיצא גבוהה וויטמין D נמוך. אני חסרת אונים ומאוד פוחדת לגרוע מכל. אודה לכם אם תעזרו לי איזה בדיקות עלי לבצע ולמי לפנות תודה רבה

שלום לך הייתי מתחיל בבירור אצל רופא פנימי.

23/03/2012 | 11:25 | מאת: *****

תודה על התייחסותך אבל מה אתה מעריך שזה יכול להיות, אני חוששת מנזק שהוא בלתי הפיך, אולי קרישיות יתר? אודה על תשובתך

מנהל פורום ורידים וכלי דם