פיברומה וחסימת וריד בצוואר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/03/2012 | 17:38 | מאת: מישל

שלום רב, אני בת 29 ועברתי ביופסיה בחיך לנקודה אדומה שאובחנה כפיברומה יש לי עוד נקודה שיושבת על וריד בקיר הצוואר- מאחורי הענבל הוריד בולט מאוד וסגול כהה ובמרכזו יש עוד נקודה - לא היה אפשר לעשות ביופסיה בגלל המיקום. בנוסף אני מאובחנת בניתוח כסובלת ממחלת האנדומטריוזיס ונורא סובלת מכאבים. יש לי גם כאבים בצוואר לפעמים ובכתף הימנית האם יכול להיות חסימה של דם לשם ? תודה רבה לתשומת ליבך. מישל.

שלום את מתארת וריד בולט בתוך הלוע. בד''כ אין בעיה זו גורמת לכאבים מהסוג שתיארת, לכן ממליץ שתפני לבדיקת אורטופד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם