המלצה לטיפול.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/03/2012 | 00:24 | מאת: משה

שלום. אני גבר בן 42 עם איכות חיים בריאה (למעט שתיית בירה בערבים)ששוחה כל השנה ואוכל ארוחות מזינות ובכל זאת לאחר אישפוז פיתאומי(לחץ וורידי ושרירי בזרוע ימין) אובחן אצלי d t v.נותרה בידי הברירה ע"י הצוות לבחור אם לבצע צינטור בווריד ראשי בבית השחי או לקבל טיפול תרופתי בלבד ולחכות שהגוף ימצא בעצמו פיתרון עם הזמן. מה עלי להחליט לדעתך המקצועית (כולל ההשלכות לכל בחירה). תודה. משה.

קשה לייעץ מה לעשות בלי לבדוק ולראות את בדיקות ההדמיה כגון CT שלא ציינת אם ביצעת. ההחלטה באיזו אפשרות לבחור תוכתב מחומרת הקריש כפי שמתבטאת בתלונותיך ובבדיקה הגופנית ובנירחבותו כפי שמתבטאת בבדיקת ההדמיה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם