בצקות באצבעות יד ימין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/02/2012 | 14:53 | מאת: מירי

שלום. לפני כשבועיים התנפחו לי האצבעות רק ביד ימין. התחיל בקמיצה ובהדרגה התפשט לאמה לאצבע המורה ולזרת. האגודל בסדר. הן מגרדות ויש לי תחושה של נימול ועקצוצים. ביומיים האחרונים הן מחליפות צבע מכחול לורוד והן מתקלפות. רופא משפחה לא יודע במה מדובר רק שלל דלקת מפרקים. הייתי בחדר מיון מרוב שהגירוד היה בלתי נסבל ושם לא מצאו כלום. עשו לי אולטרא סאונד לורידים ויצא תקין. הנפיחות לא יורדת. וזה מאוד מקשה על התפקוד שלך היד. במה מדובר? ולאיזה רופא עליי לפנות?

שלום. ייתכן שמדובר בדלקת עור כתוצאה ממגע עם חומר מסויים = contact dermatitis . בד''כ משחות סטרואידים עוזרות אבל ממליץ שתפני לבדיקת רופא עור.

מנהל פורום ורידים וכלי דם