אפילפסיה כתוצאה מכלי דם בראש

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/02/2012 | 20:27 | מאת: קרן

שלום, יש לי תינוק בן שנה אשר אובחן כחולה אפילפסיה. בעקבות MRI לא תקין ביצענו בדיקת CTA עורקי הראש ואני מאוד חוששת. מבקשת עזרה בפיענוח המשפט הבא: "הודגמו כלי דם ורידיים גדולים מצד ימין פריאטלים מאשר משמאל אולם גם משמאל קיימים כלי דם גדולים. יכול להתאים לוינוס אנגיומה ולא למלפורמציה AVM. כמו כן, קיימת אטרופיה קורטיקליות בהמיספרה הימנית כולל הסילביאן פישר וכולל האונה הטמפורלית גם סיבה זאת לא ברורה" אודה לעזרתך !!!

שלום לך מדובר על הגדלה בכלי הדם הורידיים שמשמעותה לא ברורה. כמו כן יש שינויים ברקמת המוח. ממליץ להפנות שאלה זו לנוירולוג בשלב ראשון וייתכן שגם לנוירוכירורג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם