כאב ברגל ,תור לרופא כלי דם עוד כחודשיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/02/2012 | 23:49 | מאת: עמית

בגיל 60,ברקע mi ,עקב כאב באזור, מאחורי מפרק הקרסול וקצת מעליו,ללא מגבלה בסבוב המפרק,רופאת המשפחה (ללא בדיקה פיזית של הרגל)הפנתה אותי לרופא כלי דם ,התור לעוד כחודשיים, האם יש בדיקה ראשונית שרופאת המשפחה יכולה לעשות,האם בדיקה פיזית יכולה לאבחן מקור הכאב?כלי דם?שריר?גיד?אם כן איזה רופא מבצע בדיקה זו?

שלום כאבים בקרסול עלולים לבוא אכן ממס' סיבות. סיבה אחת היא בעיה אורטופדית במפרק, לכן כדאי שאורטופד יבדוק אותך. אין לי מושג מדוע נשלחת לבדיקת מומחה לכלי דם, אבל בעיה של אי ספיקת ורידים גם עלולה לגרום לכאבים מסוג זה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם