גוש בגב היד כתוצאה מחבלה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/01/2012 | 22:17 | מאת: אורית

ביתי התינוקת משכה/צבטה בחוזקה את העור שבגב היד. כתוצאה מכך נוצר מעין גוש קטנה בגודל של שעועית בגב היד. כבר ארבעה שבועות חלפו והגוש לא נעלם. האם יתכן שהיא פגעה בכלי דם ונוצר קריש דם? מה הטיפול במקרה כזה?

שלום אכן ייתכן שמדובר בשטף דם תת עורי שנקרש. אם לא משתפר, תפנו לרופא ילדים שיבדוק בשלב ראשון. אם זו הבעיה, המצב אינו מסוכן אבל יכול להציק.

30/01/2012 | 08:44 | מאת: אורית

תודה רק שכחתי לציין שהגוש ביד הוא ביד שלי ולא ביד של התינוקת. התינוקת משכה בחוזקה את העור שמעל גב היד שלי ונוצרה ג'ולה שנעה מתחת לעור. למי לפנות לכירוג כף יד? מה הטיפול שנותנים? אגב כל שטף דם שיש לי לוקח תמיד המון זמן עד שמחלים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם