בדיקת דופלר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/11/2011 | 14:01 | מאת: יעקב

שלום רב נשלחתי לבצע בדיקות בגלל שהתלוננתי שהיה לי כאב ראש חד שבינתיים לא חזר על עצמו . תוצאות בדיקה שקיבלתי הינם: peak sys velocity CCA =LT100 -RT74 ECA LT100-RT78 ICA prox=LT73-RT55 יכום:"רבדים טרשתיים קטנים במוצא ICA ללא הםרעה המודינמית . רופא המשפחה אמר לי שהכל בסדר . שאלתי :מה הכוונה לרבדים טרשתיים קטנים . האם יש צורך במעקב או טיפול (אני לוקח טיפול נגד כולוסטרול)

שלום הבדיקה אכן תקינה. רבדים טרשתיים קטנים מאד נפוצים וטוב שאתה לוקח טיפול בסטטינים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם