גרב אלסטי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/11/2011 | 13:23 | מאת: רון

שלום , האם שנה לאחר דיויטי ברגל צריך לאגוד גרב אלסטי? (יש עדין שאריות שחוסמות את הורידים ולא ידוע על נזק של אי ספיקה ורידית) כלמר האם אני ממתין עד שיעלמו כל החסימות ואז מוריד גרב? תודה רבה שמח שיש מקום לשאלות הללו באינרנט

שלום לרוב יש צורך בגרב אלסטי לאחר DVT כיוון שבחלק גדול מהסובלים מכך יש הרס של שסתומים ונגרמת אי ספיקת ורידים העלולה לגרום לנפיחות ברגלים, כאב ואף פצעים. ממליץ שתעבור דופלקס ורידי רגלים על מנת להעריך האם קיימת אי ספיקה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם