ורידים ברגליים והליכה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/10/2011 | 22:04 | מאת: אנונימית

שלום לאחר כעשר שנות עבודה בישיבה במשרד החלפתי תפקיד וכרגע אני בעיקר מסתובבת כל היום שאלתי היא אילו סכנות/סימפטומים מופיעים בשל החלפת תפקיד זה האם הליכה ממושכת ברוב שעות היום הלוך חזור למרחקים לא ארוכים כ-6-7 שעות ביום עם הפסקות בניהם מתוך 9 שעות עבודה לא גורמים לבעיות של הופעת ורידים ונימים ברגליים וסיבוכים אחרים כתוצאה מהליכה זו? יש לציין שכל ההליכות הללו נעשות על נעל שטוחה (כפכף אורטופדי בקיץ ונעליים סגורות בחורף לא עקבים) תודה

שלום. לרוב הליכה מסייעת בנושא ורידים לא תקינים ואינה גורמת להחמרה בהם או להופעתם

מנהל פורום ורידים וכלי דם