ריבוי כלי דם – "המנגיומה" בשוק השמאלי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/01/2006 | 09:34 | מאת: ran

נמצא כי יש לי ריבוי כלי דם – "המנגיומה" בשוק השמאלי.... בזמן פעילות גופנית – הליכה ובמיוחד לאחר ההליכה מתחילים כאבים כמו שריר שנתפס.... וה"גוש" מתקשה וכואב.... כשאינני פעילה אין כאבים. מה כדאי לעשות? עשו לי אולטראסאונד שוק ונמצא כי יש ריבוי כל י דם... לא נמצא גוש.....

צריך לברר האם מדובר בכלי דם עורקיים, ורידיים או תערובת. כמו כן, האם עברת דופלקס ורידי רגלים.

10/01/2006 | 08:13 | מאת: ran

עשיתי דופלקס ורידי רגליים ונמצא כי הזרימה תקינה בשני הרגליים אך נמצא גוש בגודל 1.5*2.5 ס"מ אשר בו תנועת כלי דם ורידית ועורקית... מה לעשות???

מנהל פורום ורידים וכלי דם