הצרות באורטה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/10/2011 | 08:26 | מאת: ס. ישראל

כנראה שהצרות באורטה לפני הפיצול לרגליים גורמת לי להעצר אחרי 15 צעדים בכאבים קשים, נח 2 דקות ושוב 15 צעדים, עשיתי ct אנגיו בזמן שעוד הלכתי בסדר עם קצת כאבים, ויש הצרות של 50% שלא מסביר את הכאבים האלה, אני מאמין שזאת הבעיה, הרופאים לא בטוחים, בעבר כבר שמו לי סטנט ברגל, מה עושים ואני כבר קרוב לשיתוק, תודה

שלום כאבים בהליכה יכולים להיגרם מבעיה באספקת הדם או מבעיה אורטופדית. ממליץ שתפנה גם לייעוץ רופא אורטופד ואם לא יימצא בעיה בכיוון זה, פנה לבדיקת מומחה לכלי דם פעם נוספת והתייעץ איתו.

מנהל פורום ורידים וכלי דם