המנגיומות שרי על הגב העליון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/09/2011 | 18:36 | מאת: משה

שלום, אני בן 33 בריא, סובל קצת מעודף משקל. במשך מספר שנים יש/היו לי מעט המנגיומות באיזור הגב העליון והחזה העליון. בחצי שנה האחרונה, שמיתי לב שיצאו לי בערך עוד כ10-15 המנגיומות קטנות בגב העליון ולכיוון אמצע הגב. הן אדומות קטנות (כגודל סיכה). האם יש סיבה לדאגה? האם יש צורך בבדיקה מסויימת? המנגיומות ישנות שהיו לי על הכתף, ראיתי שחלקן "נספגו", האם גילי אינו צעיר מידי לכמות כזאת של המנגיומות? תודה מראש משה

שלום לא נראה לי שקיימת סיבה לדאגה, אבל בכל אופן פנה לבדיקת רופא עור.

מנהל פורום ורידים וכלי דם