מחפש פיתרון לקרישי דם בראש

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/08/2011 | 16:50 | מאת: יעקב ניסים

שלום ד"ר גלילי, יש לי מכרה , שכתוצאה ממחלקת הלופוס(זאבת)או בנוסף לה, התגלו אצלה קרישי דם רבים בראש.הבעיה גורמת לכאבי ראש חזקים,עד כדי חוסר יכולת לתפקד.היא קיבלה המון קומודין,התמכרה לאופטלגין,עברה מספר אישפוזים,אבל אין תוצאות!הכאבים הולכים ומחמירים! מדובר באימא ל4 ילדים ,בת 38,מבנה גוף רזה עד מלא,מעשנת,משתמשת בהתקן ולא בגלולות. יש לך אולי דרך לטפל בבעיה? אודה על תשובתך!

שלום לך מאד חשוב שתפסיק לעשן וזה עשוי לשפר. לגבי כאבי הראש , ממליץ להפנותה למרפאת כאב באחד מבתי החולים המרכזיים לצורך הערכה וטיפול.

מנהל פורום ורידים וכלי דם