האם זריקה בודדת בנימים מכסה את כולם ומעלימה אותם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/07/2011 | 00:15 | מאת: אני

אני בת 23, יש לי נימים בשוקיים ובגפיים (הפרעה אסתטית בלבד, הרופא אמר שהסיבות הן הורמונים או גנטיקה). לפני בכחודשיים התחלתי לעשות סקלרותרפיה, זריקות, ושמתי לב שהרופא הזריק לי אז הוא שם את המחט רק בנקודה מסויימת בוריד - ולא בכולו (בשוק, נימים סגולים-כחלחלים בצורת עץ - עכביש), והחומר לא העלים הכל (עדיין הנימים גלויים כמו מקודם). לחכות? מה זה אומר? האם זה יעבור? תודה ענקית על העזרה!

שלום. לפעמים צריכים מס' טיפולים על מנת לראות שיפור משמעותי. כמובן שההצלחה תלויה במיומנות של הרופא המטפל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם