נפיחות וגרד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/07/2011 | 08:41 | מאת: שרי

שלום רב. עברתי פעמיים רעלת הריון ובמהלכם התנפח לי כל הגוף וכן בראשון גרד עז ברגליים ובשני גרד עז בכל הגוף שהתחיל ברגליים ושנגמר רק אחרי הלידה/ניתוח קיסרי. ילדתי לפני כשנתיים כיום אינני בהריון אך ברגליים נשארו לי מים/נפיחות במקומות מסויימים. אתמול התחיל לי גרד ברגליים באותם מקומות בהם התחיל הגרד בהריון. מה זה יכול להיות ?למי אני צריכה לפנות? איזה בדיקות עלי לעשות? תודה רבה

שלום לך ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים, ואם אכן קיימת, חזרי אלי. אם אין, בקשי מרופא המשפחה שיבדוק גורמים נוספים לבצקת כגון בעיה בתיפקוד הלב או הכליות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם