נפיחות בכפות הרגלים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/07/2011 | 13:35 | מאת: מוטי רזז

מכובדי שלום סובל מזה כחודש מנפיחות בכפות הרגליים ברמה כזו שאיני יכול לנעול נעליים. ללא כאבים אך כפות הרגליים בצבע אדום וכחול. רופאת המשפחה שללה זיהום , בבדיקות דם, וצילומים שונים נישללה האפשרות של אי ספיקת כליות ואו לב. מקבל כרגע פוסיד שעוזר קימעה. רופאת המשפחה ממש לא יודעת למי להפנות אותי ולכן מתייעץ איתך האם ייתכן שזה קשור לבעייה בכליי הדם ואם כן למי לפנות??? אשמח לקבל את חוות דעתך המלומדה.

שלום. ממליץ להפנות לדופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. אם יש אכן אי ספיקה, חזור אלי כי ניתן לפתור זאת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם