כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/07/2011 | 21:59 | מאת: חגית

אני בריאה בדר"כ. בת 22. לפני בערך 4 חודשים התחלתי לסבול מכאבים ברגליים זה התחיל מרגל ימין ואח"כ גם רגל שמאל, סבלתי במשך כחודש וחצי בערך אז הלכתי לאורטופד שבדק ולא מצא כלום, אמר שאני צריכה לעשות יותר פעילות גופנית לאחר מכן, הכאבים נעלמו. לפני מס' ימים התחלתי לסבול שוב מהכאבים הפעם בשתי הרגליים ביחד בשוק התחתונה, תחושה של עיקצוץ ומעט תחושת שריפה ברגליים. הכאבים לא נגרמים אחרי הליכה, או מאמץ מסויים הם קיימים גם שאני כמה בבוקר ולאורך כל שעות היום. קראתי שזה יכול להגירם לקרישה לא טובה של הדם ולהביא לדברים מסוכנים אני ממש מודאגת ומפחדת שזה משהו רציני אני אשמח לשמוע את חוות דעתך ואיזה טיפול אני צריכה לפנות. תודה מראש.

שלום לך. כיון שלא ציינת שיש ורידים בולטים, אני מניח שאין לך. קרישת דם גורמת לנפיחות ברגל או לנפיחות מקומית קשה בוריד. ממליץ שתפני לבדיקת נוירולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם