תופעה של ורידים מתפוצצים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/07/2011 | 09:33 | מאת: שרונה

שלום רב אני בת 39 , בזמן האחרון קורה לי שאני רואה כתמים ירקרקים צהבהבים על הרגליים בלי שקיבלתי בכלל מכה באותו אזור, הוריד מתפוצץ. זה קרה לי גם ביד אחרי שהרמתי את ביתי בת ה3 הרגשתי מין כאב ואז הופיע לי כתם צהבהב. מה עליי לעשות. עליי לציין כי 8 ימים אחרי לידה של ביתי (שהיא בת 3 כיום) הי י דימום תת עכבישי בראש. ויש לי MTHFR הומוזיגוטית. האם התופעה הזו היא מסוכנת?

שלום לך MTHFR מעיד על נטייה לקרישה ולא לדימומים כפי שאת מתארת. בכל אופן, ולמרות שהסיכוי לכך אינו גבוה, ממליץ שתפני גם לייעוץ רופא ראומטולוג בשאלה של שבירות קפילרות הקשורה למחלות קולגן [אין טעם לפרט כאן]

מנהל פורום ורידים וכלי דם