שלום

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/07/2011 | 00:54 | מאת: אולג

שלום דר עשיתי לפני שבוע אנגיוגרפיה ועכשיו יש לי שטף דם ליד המקום מתחת לעורק ברגל והוא גדל כל יום בקצת...זה מסוכן?או שזה סימפטום רגיל וזה אמור לעבור בשלב כלשהו או כדי ללכת למיון?

שלום אם שטף הדם גדל, ייתכן שיש בעיה של דליפת דם מאזור הצינתור בעורק. ממליץ שתפנה לבדיקת רופא המשפחה בשלב ראשון שיפנה אותך למי שצריך [ייתכן למיון].

12/07/2011 | 13:07 | מאת: אולג

זה יכול להיות מסוכן? כעיקרון דבר כזה אמור לקרות ואז השטף דם נעלם או שהוא לא היה אמור להופיע מלכתחילה?

מנהל פורום ורידים וכלי דם