וריד גושי באשך שמאל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/06/2011 | 21:11 | מאת: שמואל

שלום. אני בן 16 וכבר כמה זמן אני יודע שיש לי וריד גושי מעל אשך שמאל. זה לא כואב ולא כלום, רק נמצא שם.בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שזה יכול להיות משהו בפוריות שלי. מה אני עושה עם זה? ללכת לרופא משפחה? ואיך אני אמור לדבר על זה עם ההורים?

שלום לך. התופעה שתיארת נקראת וריקוצלה. לעיתים יש פגיעה בפוריות אך ניתן לבדוק זאת בבדיקת זרע רגילה. ממליץ לפנות לאורולוג שמתמקד בפוריות הגבר. תוכל להגיד להוריך מה שכתבתי כאן. בהצלחה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם