טיפול בכיבים שעולה הרבה כסף-דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/12/2005 | 22:02 | מאת: צחמל

אמי חולת דיאליזה בת 72 מפוליציטיק-קידני בשנה האחרונה היא סובלת מכיבים ברגליים (בחלק התחתון של הרגל קרוב לקרסול) היא אינה סוכרתית, לאחר נסיונות כושלים וכאבים ורופאים שונים היא התאכזבה ולבסוף היא מטופלת כרגע במרפאה וסקולארית באזור רעננה. הטיפול שלה כולל לדברי הרופא אינפוזיות להרחבת כלי דם אנטיביוטיקה וכן משחות אנטיביוטיקות בהתאם לחיידקים שצמחו מתרבית שנלקחה מן הפצע, וכן טיפול באוזון. ברצוני לשאול: כל טיפול כזה הינו יקר מאד מאד, לכן רציתי לדעת האם הטיפול כפי שהוא מתואר נשמע לאנשי המקצוע כהגיוני ונכון, על פי נסיונם. בקיצור: האם שווה להשקיע???? בייחוד אחרי אכזבות אצל רופאים אחרים. מה הוא פרק הזמן הסביר על מנת לבחון האם הטיפול אפקטיבי?

ממליץ שתעבור בירור לסיבת הכיב. הבירור צריך להתחיל בדופלקס ורידי רגלים. אם לא תקין, ניתן לטפל בורידים וכך תיפטר בעית הכיב. במידה ותקין, תודיע לי ואמשיך להנחותך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם