אניוריזמה.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/12/2005 | 12:37 | מאת: דינה

שלום לכם. ברצוני לשאול כמה שאלות. 1. בבדיקת NRI גילו לי אניוריזמה. בסי-טי אנגיו התוצאה הייתה כי עורק האליאק באזור זה הוא דק ביותר. -ולא עקב תרשת. מה המשמעות של זה מה הסיכונים במקרים כאלה. ברצוני לציין שאני אחרי שני תסחיפי ראיה אחד גדול ומורחב והשני תסחיף אך לא גדול. בשני המקרים לא ידוע סיבת התסחיף. שאלתי האם יכול להיות שהעורק נעשה דק ביותר מאחר ושם שהו קרישי הדם? זו שאלה שאני שואלת את עצמי והיא לא עלתה בדיון רפואי אני שואלת זאת לאחר שקראתי כמה כתבות בנושא ואני עושה אחד ועוד אחדץ דרך אגב באישפוזים חיפשו מקור לדימום(שהראו הבדיקות) ולא מצאו מה המקור. אודה מראש על התשובה.

מקורו של תסחיף לריאות הנו מהורידים ולא מהעורקים, כך שאין קשר לממצאים בCT. לא ציינת מה גודל האנוריזמה והיכן היא במדויק

מנהל פורום ורידים וכלי דם