פציעה בברך וכף רגל כחולה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/02/2011 | 20:43 | מאת: לי

שלום רב, לפני כשבועיים קרעתי את הרצועות בברך. כטיפול ראשוני בבית חולים שמו לי סד גבס למשך חמישה ימים (עליי לציין כי בעקבות כך כל יכולת התנועה ברגל הופסקה). לאחר הורדת הסד- הברך והשוק עדיין היו נפוחים מאוד, והשרירים ברגל מאוד הידלדלו. החלתי בטיפולי פיזיותרפיה, ובימים האחרון כאשר התחלתי להלך עם קביים, שמתי לב שברגע שהרגל משנה את מנחה ממצב מאוזן (היא תמיד מורמת בישיבה או בשכיבה) למנח מאונך, קיימת תחושת לחץ חזקה בשוק וכף הרגל הופכת אדומה ואח"כ כחולה. השינוי הזה חל מיידית בתוך כדקה-שתיים בעמידה. האם ישנה סכנה של חסימת כלי הדם ? כאשר הרגל חוזרת למצב מאוזן, היא שבה לצבע נורמלי. עליי לציין ם כי הנפיחות בברך ובשוק קיימת אך פחותה משמעותית. תודה על התשובה

שלום ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים או חסימה בורידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם