ורידים בולטים ומכות כחולות ברקגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/12/2010 | 00:09 | מאת: מאיה

היי אני בת 24 וסוסבלת בזמן האחרון מחבלות על הרגליים ללא קשר למכות לפעמים באיזור המפשעה. בנוסף שמתי לב שהורידים שלי לאחרונה נראים לעיין מה שלא היה לפני (כולל באיזור הירכיים הורידים שלי לאחרונה הפכו למאוד בולטים לעין. בנוסף לאחרונה אני מרגישה את הדפק אצלי במקומות מוזרים כמו בשפתיים בברכיים בראש. עשיי INR ו-PTT והם היו תקינים. האם יש לי סיבה לדאוג? נ.ב: אני לא יודעת אם זה רלוונטי מבחינה רפואית אבל בחודש מאי התאשפזתי בגלל מאסטאודיטיס וישר אחרי שיצאתי מהבית חולים סבלתי מורטיגו שנמשך אצלי שבוע ובחודשים שאחרי זה סבלתי מדלקות חוזרות בפנים ועכשיו לא. פניתי להמטולוג אבל בוא בפנה אותי לבדיקות הPPT וזה יצא תקין

לא נראה שיש בעיה בעלת משמעות רפואית, אבל בכל אופן ממליץ שתעברי בדיקת דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם