תרופות אנטי דלקטיות לאחר ניתוח ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/12/2010 | 11:03 | מאת: לילי

שלום אני עברתי ניתוח להסרת ורידים הרופא המליץ על אטופן אבל...אני רגישה למשפחת האספירנים הוא נתן שם נוסף לתרופה בשם ארקוקסיה שהוא הדגיש שהתרופה היתה בעייתית בזמנו האם יש תרופה נוספת המקלה על כאב ואנטי דלקתית שהיית ממליץ עליה? מודה לך מכל הלב אשמח לתשובה לילי

שלום לך ברגע שאת רגישה למשפחת האספירין, הרי יש חשש שאת רגישה לכל תרופות אחרות מסוג NSAID כגון אטופן וארקוקסיה. יש תרופות מרגיעות כאב כגון אקמול ואופטלגין שכן עשויות להקל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם