בעיות ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/11/2010 | 14:00 | מאת: תומר

מיום ג בשבוע שעבר יש לי נפיחות ב2 הרגליים מתחת לברך . ברגל שמאל הנפיחות גם אדומה מאוד. קשה לי לעמוד הרבה זמן וכואב לי כשאני הולך . בשמאל כואב יותר. לא ברור מאיפה באה הנפיחות האדום והכאבים. רופא משפחה רשם לי ביםו חמישי אנטיביוטיקה ומשחה. האדום השתפר אבל הנפיחות ושאר הדברים כמעט ללא שינוי האם אני צריך ללכת לאורטופד? לרופא מחלות זיהומיות? מה לעשות?

ממליץ על דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים או פקקת. אם יש בעיה מסוג זה, תחזור אלי

מנהל פורום ורידים וכלי דם