גלולות וורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/11/2010 | 14:03 | מאת: ד

שלום, אני נוטלת גלולות מסוג דיאנה35 במשך שנתיים. במהלך השנתיים שמתי לב שיוצאים לי דליות רבות בבטן לכיוון בית החזה, וברגליים (בעיקר בירכיים). אני בת 22 ולא עברתי עדין הריונות. יכול להיות שהגלולות אכן גורמות ליציאת הדליות? האם עליי להפסיק לקחת גלולות עקב כך? עליי לציין כי עברתי בדיקת קרישיות יתר מכיוון שאחי התאום סובל מקרישיות יתר והבדיקה יצאה תקינה. אודה לתשובתכם, ד.

גלולות מניעה אכן עלולות לגרום לבליטה של ורידים. ממליץ שתתייעצי עם הגינקולוג שלך

מנהל פורום ורידים וכלי דם