קרישי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/11/2010 | 11:30 | מאת: חיה

בוקר טוב, אני מטפלת בחסוי שמזה כ-10 חודשים חדל ללכת. החסוי הוא בעל תסמונת דאון אשר ב-2008 אובחן אצלו אלצהיימר בתחילת 2010 אפיליפסייה ולאחרונה התברר שיש לו בעיות בעמוד השדרה. מאז תחילת השנה הוא הולך ומאבד את יכולת ההליכה עד כדי כך שהיום הוא מתניע בכיסא גלגלים בלבד. כפות רגליו כחולות ולפני זמן הרגשתי שחלק בשוק הרגל חם מאד. לצערי לא רצתי מיד לקופת חולים. האם יתכן שהיה לו במקום פקקת ורידית? כן הוא לובש גרביים אלסטיות. בנוסף לגרביים הבאתי לו מעשה אשר מעשה לו את הרגליים והידיים פעמיים בשבוע. בטיפול מחזיר לגפיים את צבעם הטבעי. האם הטיפולים נכונים? האם עיסוי הוא טיפול רפואי?

שלום אין שום אפשרות לענות על שאלות אלה במסגרת הפורום וממליץ שתפני בשלב זה לבדיקת רופא.

מנהל פורום ורידים וכלי דם