משהו מוזר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/11/2010 | 22:15 | מאת: מאור

אני בן 17, לפני שלוש שבועות לבשתי בטעות תחתון קרוע ובגלל זה נהיה לי במפשעה שפשפת + נוצר לי סימן מעין צלקת או ורידים כאלה. בהתחלה זה כאב לי, אחרי זה הרופא הביא לי משחה נגד דלקת ואז הכאב עבר לי. הלכתי אליו שוב בגלל שנשאר לי סימן של צלקת פסים בפשעה. הוא הביא לי משחה נגד יובש ואמר לי להשתמש בה שבוע, עבר שבוע והסימן של "הצלקת" נשאר מה עושים? למי אני פונה (כי אותו רופא היה רופא משפחה, גם הראתי לו את זה והוא לא אמר כלום רק הביא משחה נגד יובש נראה לי הוא לא הסתכל על זה טוב... מה אני עושה? זה לא מפריע לי אבל זה לא נראה טוב...

תן לזמן לעשות את שלו. אם עדיין לא משתפר כעבור 8 שבועות, תפנה לרופא עור

מנהל פורום ורידים וכלי דם